Flyers drukken - Snel, voordelig en online!

Back to Basic: Zelfs in het tijdperk van digitale advertenties en promotie zijn flyers niet meer weg te denken. Flyers drukken bij printworld.com zorgt ervoor dat u zich onderscheid van de massa. Laat uw creativiteit de vrije loop en gebruik onze formaten A7 tot A3 of kies voor het vrije formaat.

Flyers
x
Serviceopties
Verzending
0
Adres 1.
Adres 2.
Adres 3.
Adres 4.
Adres 5.
Adres 6.
Adres 7.
Adres 8.

Factsheet (PDF, 100 KB)
Template (ZIP, 3 MB)

Het totale gewicht is ca. 4,2 kg.

De bestelling wordt uiterlijk op donderdag 27 juni verzonden indien vandaag besteld

Onze offerte voor u:

Prijs excl. btw34,34 EUR
plus btw (21%)7,21 EUR
Prijs incl. btw41,55 EUR

incl. verzending

Voor slechts 2,91 EUR extra ontvangt u 1250 in plaats van 1000 exemplaren.

Prijs wordt berekend

Aanbieding geldig bij bestellingen tot:
28-06-2024
De verdeling van de oplage over de afzonderlijke adressen is nog niet volledig

Met printworld.com kunt u flyers laten drukken tegen lage prijzen, in de beste kwaliteit en in veel verschillende formaten. Om uw boodschap zo snel en breed mogelijk te verspreiden zijn flyers het ideale medium. U kunt ze gebruiken om uw klanten te informeren over producten en diensten, maar ook over evenementen en aanbiedingen. Als er niet genoeg ruimte is, biedt printworld.com u ook folders of ander drukwerk aan.

Flyers drukken - eenvoudig met onze tips

Met onze tips en informatie kunt u flyers laten drukken in de hoogste kwaliteit. Wij begeleiden u door het oerwoud van settings, papiersoorten en afwerkingstechnieken. Tijdens het bestelproces, d.w.z. voor de betaling, controleren wij kosteloos uw drukgegevens. Als iets niet past, helpen wij u direct om foutloze drukbestanden te maken.

Welke soorten flyers zijn er?

Afhankelijk van de doelgroep en de hoeveelheid informatie biedt printworld.com u verschillende variaties aan flyers. Dit betekent dat u nieuwe producten kunt ontwerpen om uw klanten op verschillende manieren aan te spreken - als enkelzijdige prints, d.w.z. klassiek, of als gevouwen flyers/folders. Van drieluik folders tot aan de zigzagvouw of wikkelvouw. Meer informatie over de soorten vouwen vindt u in de categorie folders. Heeft u nog meer informatie? Dan informeer uw klanten met een brochure.

 • Flyers – Klassiekers op één of twee zijdes
 • Folders met parallelle vouw over de wikkelvouw tot aan de zigzagvouw
 • Brochures met lijmbinding, geniet gebrocheerd of genaaid gebonden

In welk formaat drukken?

printworld.com heeft de meest verschillende formaten. U kunt kiezen uit A-formaten, tussenmaten, of vierkante lay-outs of u neemt gewoon precies het vrije formaat wat u nodig heeft:

 • A7 (74 x 105 mm)
 • 100 x 100 mm vierkant
 • 105 x 105 mm vierkant
 • A6 (105 x 148 mm)
 • 100 x 210 mm
 • 105 x 210 mm
 • 148 x 148 mm vierkant
 • A5 (148 x 210 mm)
 • 210 x 210 mm vierkant
 • A4 (210 x 297 mm)
 • A3 (297 x 420 mm)
 • Vrij formaat

Let bij de keuze van het formaat op welk distributiekanaal gebruikt moet worden. Voor handverspreiding van de bedrukte flyers adviseren wij handzame afmetingen van A7 tot A6. Dit formaat is perfect voor het compact weergeven van de belangrijkste informatie. Daarnaast kunt u ook flyers laten drukken die meer interesse wekken door grotere formaten zoals A5 of A4. Deze zijn effectiever in displays. Het maakt niet uit welke variant je kiest: Op ons portaal kunt u alles voordelig laten drukken.

Wilt u het drukwerk per post verzenden, dient u zich vooraf te informeren over de verzendkosten. Hoe groter en gespecialiseerder het formaat, hoe meer portokosten er meestal worden gemaakt.

Print enveloppen in uw huisstijl voordelig en passend bij uw flyer
Print enveloppen in uw huisstijl met printworld.com, voordelig, snel, in hoge kwaliteit en passend bij uw flyers.

Op welk papier laat men flyers maken?

Naast het formaat speelt de keuze van de juiste papiersoort een doorslaggevende rol. Vraag jezelf altijd vooraf af: Welke boodschap wil ik op mijn flyers drukken? De keuze van het juiste gramgewicht is van doorslaggevend belang. Welk papier geschikt is voor welke gelegenheid, hangt sterk af van uw doelgroep.

Flyers bedrukken op hogere gramgewichten is niet alleen beter voor de stabiliteit en duurzaamheid, ze zien er meestal ook nog waardevoller uit. Daar tegenover staan de lichtere papiersoorten, die een bepaalde luchtigheid, maar daardoor ook een ´goedkoop´ karakter van de flyers kunnen suggereren. U kunt bij ons productmonsters aanvragen.

Wij bieden de volgende soorten papier aan:

 • 80 grams (offset of recycling)
 • 90 grams (offset, mc mat of glans)
 • 115 grams (mc mat of glans)
 • 120 grams (offset)
 • 135 grams (mc mat of glans)
 • 170 grams (mc mat of glans)
 • 250 grams (mc mat of glans)
 • 300 grams (mc mat of glans)
 • 350 grams (offset)

Het soort papier is zeker ook afhankelijk van economische aspecten, met name als u flyers laat drukken voor mailingcampagnes. Zelfs één gram verschil kan al een toeslag van enkele centen per zending betekenen. Om te voorkomen dat u later met onverwachte extra kosten wordt geconfronteerd, berekent u vooraf het gewicht van de zending.

Welke afwerking is mogelijk voor een high-quality flyer?

Welke afwerkingen kies ik als ik flyers wil bestellen? U wilt uw bedrukte product een speciaal tintje geven? Dan kunt u bij vele soorten materiaal kiezen voor een afwerking. Op deze manier kunt u concrete accenten leggen in uw marketing. Probeer de volgende afwerkingen:

 • Dispersielak mat of glans dubbelzijdig
 • Laminatie mat of glans dubbelzijdig, vanaf 170 grams
Flyer met dispersielak
Het drukken met afwerkingstechnieken zoals dispersielak

Flyers met dispersielak?

Dispersielak is een coating die ervoor zorgt dat oppervlakken beter beschermd zijn tegen krassen, slijtage en wrijving. Het verhoogt dus de duurzaamheid en de levensduur van uw flyer. Tegelijkertijd verbetert de dispersielak het visuele uiterlijk van het oppervlak en biedt het bescherming en verbetering in één. printworld.com biedt u deze functionele coating niet alleen voor flyers: Of het nu gaat om een visitekaartje of een poster, een presentatiemap of een brochure met nietjes of lijmbinding, wij coaten ze allemaal. Dispersielak wordt voornamelijk gebruikt voor mc papier. printworld.com biedt u deze afwerkingsoptie voor 135 en 170 grams.

Wat is lamineren?

Laat uw flyers printen en vervolgens afwerken met een laminatie. Om een hogere weerstand en een speciale voelbaarheid te bereiken, wordt een flinterdunne folie op het drukwerk aangebracht. Ontdek deze papierverfijning, want het beschermt uw flyers tegen invloeden van buitenaf. Het geeft het materiaal ook een individuele uitstraling. Naast flyers en folders is deze afwerking vooral populair voor visitekaartjes.

In hoeveel exemplaren kan ik mijn flyers bestellen?

U kunt op printworld.com goedkoop flyers drukken en dit al vanaf 50 stuks. De productietijd verandert slechts in geringe mate; afhankelijk van de oplage.

Oplages en hun productietijd in onze drukkerij:

 • 50 tot 45.000 stuks: overnight productie mogelijk
 • 50.000 tot 125.000 stuks: minstens 2 werkdagen
 • 150.000 tot 500.000 stuks: minstens 3 werkdagen

Mocht u echter meer dan 500.000 flyers laten bezorgen, dan staat er voor u een vakkundig team van servicemedewerkers ter beschikking. Neem gerust direct contact met ons op via info@printworld.com of vul het contactformulier in voor een persoonlijke offerte.

Hoe snel kan ik flyers bestellen tegen een aantrekkelijke prijs?

printworld.com combineert een snelle levering met een eerlijke prijs. De standaard productietijd voor onze flyers bedraagt maximaal vier werkdagen.

U wilt dat uw flyers u nog sneller bereiken? Of zelfs next day? Kies dan een verkorte productietijd uit de serviceopties. De productiekosten zullen iets hoger zijn. Als u een bijzonder snelle levering wilt, sturen wij u de flyers graag per next day/express toe. Als de volgende dag een werkdag is (maandag tot en met vrijdag), zal de zending u al op deze dag bereiken. In tegenstelling tot de express-levering zijn er bij standaardlevering geen verdere verzendkosten voor u.

Uw bestelproces is voortdurend transparant: Als u in ons bestelformulier de exacte oplage selecteert, wordt direct aan de rechterkant weergegeven wanneer wij uw bestelling ter verzending aanmelden.

Maar pas op. De overhandiging van een zending is niet hetzelfde als de levering. Nadat wij uw flyers aan de bezorgdienst hebben overhandigd, is de aanlevering binnen één of twee dagen te verwachten, afhankelijk van de gekozen verzendmethode.

Flyers drukken met een correct drukbestand

Om er zeker van te zijn dat uw bestelling uiteindelijk aan uw eisen voldoet, vragen wij u bij het maken of ontwerpen van uw flyers een paar aantekeningen in acht te nemen. U vindt ook alle instructies in ons factsheetof templates, deze worden direct aan de rechterkant weergegeven.Met onze templates eenvoudig flyers drukken
Het drukken van flyers wordt kinderspel: U krijgt een individueel template voor uw selectie.

De belangrijkste punten in één oogopslag:

 • Stuur ons uw drukbestand in PDF- of JPEG-formaat.
 • Maak uw afdrukbestand inclusief alle lettertypes, afbeeldingen etc. in CMYK-kleurmodus.
 • De resolutie moet ten minste 250 dpi zijn.
 • Maak uw document met een afloop van ten minste twee millimeter, zodat elementen die aan de randen wegvallen, niet worden afgesneden tijdens de verdere verwerking. Daarnaast adviseren wij een veiligheidsmarge van vijf millimeter aan de rand van het document.

Voelt u zich onzeker ondanks deze hints? Als dat het geval is, helpen wij u graag met uw vragen over het maken van foutloze printgegevens. Neem gewoon contact met ons op. Daarnaast hebben we de belangrijkste feitjes voor u verzameld in onze FAQ’s over data-handling en de respectievelijke factsheets.

Duurzame flyers drukken - klimaatneutraal drukwerk met printworld.com

Het duurzaam drukken van flyers is voor ons een belangrijk onderwerp. Daarom bieden wij in onze online shop klimaatneutraal drukwerk aan. Met deze optie kunt u de CO2-uitstoot die bij de productie van uw reclame is ontstaan, compenseren door een klimaatbeschermingsproject te ondersteunen. Daarna kunt u natuurlijk de CO2-compensatie op uw drukwerk laten zien.klimaatneutraal Flyers drukken


Met printworld.com klimaatneutraal flyers drukken

Flyers drukken tegen een gegarandeerd lage prijs!

Klassieke flyers zijn onmisbaar voor reclameproducten, evenementen of speciale promoties. Op weg naar het eindproduct kiest u individueel voor formaat, papier, afwerking en oplage. U kunt er altijd zeker van zijn, ongeacht uw keuze: Met uw online drukkerij printworld.com bent u gegarandeerd van het drukken van flyers tegen een eerlijke prijs.

Naast het grote aanbod van verschillende flyers of folders bieden wij in onze online shop ook brochures en boekdruk aan. Daarnaast produceren we ook individueel ontworpen briefpapier, visitekaartjes, drukvellen en enveloppen voor uw bedrijfsbehoeften. Daarnaast kunnen wij diverse promotieartikelen, kalenders, posters, en presentatiemappen printen en drukken. Veel van hen met de optie voor levering next day! Bekijk onze gegarandeerde laaggeprijsde drukproducten! U kunt ons direct bereiken, zonder wachttijden, zonder callcenter. printworld.com - uw online drukkerij - staat altijd aan uw zijde.