Plano drukvellen drukken

Drukcapaciteit uitgeput, maar afwerking nog wat vrije ruimte? Als drukpartner met jarenlange ervaring produceren wij drukwerk voor u volgens de geldende kwaliteitsnormen - kosteneffectief en in recordtijd. Kies uit verschillende formaten, papiersoorten en de juiste looprichting voor uw drukwerk.

Drukvellen (plano)


Plano drukvellen: plano, bedrukt en de eerste stap naar uw gewenste product.

U bent specialist en u wilt meer weten over het bestelproces van plano drukvellen of meteen de kosten berekenen van uw gewenste oplage. We hoeven u waarschijnlijk niet uit te leggen hoe het werkt. Maar voor diegenen die hier nog geen ervaring mee hebben volgt hier een korte uitleg.

Drukvellen of plano drukvellen zijn onbewerkte en bedrukte basisvellen. Deze zijn nog niet gesneden, gevouwen, opgerold of verder verwerkt. Dit zijn platliggende vellen in het grootste formaat dat beschikbaar is binnen de mogelijkheden van de papiersoort en de drukplaat. Deze plano drukvellen worden over het algemeen besteld door leveranciers en verwerkers van drukwerk die deze vervolgens naar eigen behoefte weer verder kunnen verwerken. Vanuit het plano drukvel kan bijna elk drukwerkproduct worden gemaakt: flyers, folders, brochures en vele andere producten.


Plano drukvellen laten drukken: online en op vele materialen.

Druckvellen (plano)
U bezorgt ons uw oplegging en wij drukken. Snel en ongecompliceerd.

Uw drukwerkcapaciteit is al helemaal volgepland maar u heeft zojuist een belangrijke bestelling ontvangen? Geen reden om deze af te wijzen. Met printworld.com, uw online drukkerij, heeft u een sterke partner die altijd voor u klaar staat. Wij nemen de productie van uw plano drukvellen graag van u over - natuurlijk snel en voordelig. Daarvan profiteren uw klanten, maar u ook. En voor een klant is niets zo belangrijk als flexibiliteit.

Afhankelijk van uw wensen kunt u het materiaal, de kleuren en het formaat van de plano drukvellen vrij kiezen. Wij drukken in de formaten 50 x 70 cm, 64 x 88 cm en 70 x 100 cm; zowel langlopend als breedlopend.

U kunt kiezen uit mat of glanzend mc-papier of offset. U heeft ruime keus op het gebied van gramsgewicht. De eigenschappen van de afzonderlijke papiersoorten kunnen als volgt worden omschreven.

mc-papier: de gestreken Allrounder

offsetpapier: de niet-gestreken klassieker, gegarandeerd later nog te beschrijven


Laat uw plano drukvellen bij ons drukken. Zo kunnen we samen werken aan mooie drukwerkprojecten.

Voor outsourcing is printworld.com uw professionele partner. Wij kunnen het drukken en u kunt de verdere bewerkingen overnemen. Afhankelijk van uw behoeften en wensen is het ook mogelijk meerdere drukwerkorders te verzamelen op één drukvel. U ontwerpt, wij drukken. Dit is voor u niet alleen voordelig maar we kunnen hierdoor ook zeer afwijkende formaten voor u realiseren. Bij een oplage van 10.000 drukvellen garanderen we u, bij een bestelling vóór 12.00 uur, verzending op dezelfde werkdag. Uiteraard kunt u ook hogere oplagen tot 200.000 exemplaren bestellen; de productietijd zal daardoor wel wat langer zijn.


Een kwestie van opties: Maximale flexibiliteit bij het drukken van plano drukvellen.

Wij bieden bedrijven die hun plano drukvellen zelf of extern willen distribueren de mogelijkheid om deze neutraal te verzenden. Het is ook een optie om uw eigen pakbon te uploaden om zelf als producent herkenbaar te zijn. Op deze manier komt printworld.com zelf niet als marktdeelnemer in beeld en garandeert zo 100% discrete verwerking.

Bij hoge oplagen en korte deadlines is het soms nodig om werk te outsourcen naar externe leveranciers. Bij het onderdeel 'verzending' kunt u maximaal acht afleveradressen aanmaken voor eventuele deelleveringen.

Naast de standaard verzending per vervoerder kunt u het drukwerk ook zelf (laten) ophalen. Daardoor worden de totale kosten lager en heeft u totale controle over het aanleveren aan uw leveranciers voor verdere bewerking.

Heeft u verder nog wensen of vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice helpt u graag.


Zodat alles volgens plan verloopt: goede drukbestanden aanmaken.

Hierbij is het belangrijk dat u de instructies opvolgt in ons factsheet. Die staan rechts naast de productcalculator. Zorg er ook voor dat er bij het ontwerp rekening wordt gehouden met de juiste papierlooprichting. Alleen dan is een hoge kwalitatieve afwerking mogelijk.

Algemene opmerkingen: