Betalingsmogelijkheden

Hieronder vindt u antwoorden op de vragen die ons het meest gesteld worden. Heeft u een andere vraag, bel ons gerust!

Uw bestellingen bij printworld.com kunt u heel eenvoudig direct per factuur, iDEAL, PayPal, bank-overboeking of met alle gangbare creditcards als VISA of Mastercard betalen. Zodra wij als afsluiting van het bestelproces van de e-paymentaanbieder de bevestiging van betaling hebben ontvangen, wordt uw order in productie genomen.

Het is ook mogelijk om in het bestelproces te kiezen voor vooruitbetaling. Zodra uw betaling op onze rekening is ontvangen, wordt uw order doorgegeven aan de productie. Als het saldo op uw klantaccount voldoende is voor de betaling van de huidige bestelling, kunt u de betalingsoptie “van klantaccount" gebruiken. De status wordt dan meteen gewijzigd in betaald en uw order wordt direct in productie genomen.

Bij betaling per factuur verzoeken wij u om het verschuldigde bedrag te voldoen binnen de overeengekomen betalingstermijn na ontvangst van de factuur per e-mail.

Het saldo van uw klantaccount alsmede een overzicht van alle transacties is te vinden onder menu-item “Account” in uw klantgedeelte.

De betaling van uw drukproduct vindt in principe plaats in de laatste stap van het bestelproces. In tegenstelling tot vele andere onlineportals voor drukwerk kunt u bij printworld.com uw bestelling betalen NADAT uw drukbestanden gecontroleerd zijn. Zo kunt u er zeker van zijn, dat uw drukbestanden geschikt zijn voor de productie van uw drukproduct en dat niets een tijdige levering meer in de weg staat.

Voor onze zakelijke klanten binnen de druk- en drukdienstverleningssector met regelmatige opdrachten, overheidsinstanties of publieke instanties bieden wij de mogelijkheid voor gemakkelijke betaling per factuur. De betaling vindt plaats op een afgesproken datum na verzending van de goederen. Neem hiervoor contact met ons op.

De kortingscodes voor onze cashback-acties voor nieuwe klanten kunt u direct bij uw registratie invoeren. De waarde van de code wordt binnen een week na aflevering van uw eerste order op uw klantaccount bijgeschreven. Het bedrag kan dan worden verrekend met een volgende order of op ieder gewenst moment worden uitbetaald.

Actiecodes voor afzonderlijke orders kunnen direct in de laatste stap van uw bestelling worden ingevoerd in het daarvoor bestemde veld. De korting wordt dan direct van het factuurbedrag afgetrokken. Wij verzoeken u om rekening te houden met mogelijke minimale bestelwaarden, actieperiodes, maximale kortingen en eventuele productbeperkingen bij onze kortingsacties.

Al onze vouchers hebben een uiterste inleverdatum, kunnen niet worden verlengd of in contant geld worden uitbetaald en mogen niet in één bestelling worden gecombineerd.