Levering

Hieronder vindt u antwoorden op de vragen die ons het meest gesteld worden. Heeft u een andere vraag, bel ons gerust! Onze gekwalificeerde, vakkundige medewerkers kunnen u telefonisch meteen helpen.

Tijdens uw bestelling kunt u de doorlooptijd voor uw order aangeven. Wanneer u uw bestelling heeft voltooid en betaald, wordt uw drukwerkorder meteen in productie genomen. Bestellingen met betaaloptie "vooruitbetaling" worden in productie genomen zodra de betaling is ontvangen. Houd er rekening mee dat er bij het bepalen van de doorlooptijd wordt gerekend met werkdagen. Weekenden en nationale feestdagen tellen dus niet mee.

Heeft u er haast mee? Dan sturen wij uw bestelling ook graag per Express naar u toe. Deze bezorgdienst garandeert dat u de bestelling al de volgende werkdag (maandag t/m vrijdag) in huis heeft.

Als u gebruikt maakt van de standaardverzending, ontvangt u het drukwerk over het algemeen binnen 2 werkdagen (maandag t/m vrijdag), In tegenstelling tot de Expressverzending kunnen wij hierop geen garantie geven.

Bij het selecteren van "afzender Printworld" wordt printworld.com GmbH vermeld op de verzendlabels en op de pakbon.

Indien u de bestelling rechtstreeks aan uw klanten laat leveren, kies dan voor optie "neutrale pakbon". De door u vrij in te vullen afzender wordt dan vermeld op alle documenten en de pakbon. Uw verzendadressen kunt u overzichtelijk opslaan in het adresboek in uw klantomgeving.

Als u de verzending nog verder wilt personaliseren kan dat ook! U heeft bij ons de mogelijkheid om uw eigen pakbon te uploaden (enkelzijdige PDF, formaat A4). Deze voegen wij dan toe aan uw levering. Het door u gekozen afzenderadres vermelden we natuurlijk ook op de verzendlabels.

Uiteraard kunt u de verzending van uw bestelling ook verdelen over meerdere afleveradressen. Geef het aantal afleveradressen op in de productcalculator bij verzendopties, of neem contact op met onze klantenservice.