Orderverwerking

Hieronder vindt u antwoorden op de vragen over uw bestellingen die ons het meest gesteld worden. Heeft u een andere vraag, bel ons gerust! Onze gekwalificeerde, vakkundige medewerkers kunnen u telefonisch meteen helpen.

In uw persoonlijke klantomgeving kunt u op elk gewenst moment de status van uw bestellingen ophalen of uw facturen downloaden. Dit vindt u in het menu "orders" onder "mijn bestellingen". Bij de verzending van uw drukwerk ontvangt u van ons automatisch een link voor het volgen van de verzending met een Trackingnummer van de bezorgdienst. 

Na het selecteren van uw product heeft u, in de eerste fase van de bestelling, de mogelijkheid om uw drukwerkorder uw eigen kenmerk te geven. Zo wordt het u gemakkelijker gemaakt om uw bestellingen, leveringen en facturen te beheren.

Als u nog niet heeft betaald kunt u uw bestelling op elk moment annuleren. In uw persoonlijke klantomgeving kunt u in het menu "bestellingen" onder "mijn bestellingen" de optie "annuleren" kiezen (voor bestellingen die nog niet zijn betaald). Kosteloos annuleren is op een later moment meestal niet meer mogelijk. Neem contact op met onze klantenservice.

Ons streven is, om iedere bestelling binnen de afgesproken termijn en in de beste kwaliteit te leveren. Mocht het toch gebeuren dat u niet tevreden bent met ons product, willen wij het voor u zo eenvoudig mogelijk maken om uw klacht in te dienen. In uw persoonlijke klantomgeving kunt u in het menu "bestellingen" onder "mijn bestellingen" de optie kiezen "een klacht indienen" voor alle voltooide bestellingen. Nadat u alle relevantie informatie heeft ingevoerd en ingediend nemen de medewerkers van ons „Quality Assurance Team“ uw klacht onmiddellijk in behandeling. Ze zullen deze beoordelen en komen zo snel mogelijk bij u terug met een voorstel voor een oplossing.