Kaarten & uitnodigingen drukken

Kaarten zijn een prachtige manier om in contact te blijven met klanten, zakenpartners, vrienden of familieleden en hen een speciale boodschap te sturen. Ansichtkaarten zijn niet alleen geschikt voor het versturen van vakantiegroeten, ze zijn ook de ideale link tussen u en uw klanten voor de volgende reclamecampagne. Gevouwen kaarten daarentegen zijn het perfecte medium om felicitaties of waardevolle uitnodigingen op een persoonlijke manier over te brengen.

Kaarten & uitnodigingen


Kaarten drukken – Het marketinginstrument met een garantie van waardering

Door kaarten in uw marketing te gebruiken, kunt u met weinig moeite een grote impact bereiken, zowel in de B2B- als in de B2C-sector. Onder de categorie kaarten & uitnodigingen is vooral de ansichtkaart een highlight. Als klassiek reclamemedium kunt u uw doelgroep met een uiterste precisie bereiken. Bij uw online drukkerij printworld.com kunt u kaarten laten drukken, met alle mogelijke ontwerpen, slogans en claims, alsook in uw eigen ontwerp. Speciale foto's en artistieke illustraties maken van uw kaart een echt hoogtepunt. Hoogwaardige afwerkingsmogelijkheden ronden de positieve indruk af.

Verspreid kaarten precies daar waar uw doelgroep zich bevindt. Het kan gaan om vrijetijdsvoorzieningen, restaurants en cafés, maar ook om allerlei soorten evenementen. Het kaartenformaat zorgt ervoor dat uw boodschap compact en direct over moet komen. Dit maakt de kaart tot een ideaal marketinginstrument voor de volgende beursoptredens. Door zijn compacte formaat verdwijnt hij snel in de broekzak, om later zijn boodschap opnieuw over te brengen.

Bij de kaartendrukkerij printworld.com kunt u een groot aantal verschillende uitvoeringen en formaten aan kaarten bedrukken. En wat materiaal en afwerking betreft, kunt u ook individueel beslissen wat het beste is voor uw doeleinden. Bij printworld is het mogelijk goedkoop kaarten te drukken in een kleine oplage. Profiteer van de voordelen van een goedkope en snelle online bestelling! Als u vragen hebt of advies nodig hebt, aarzel dan niet, onze klantenservice zal u graag helpen.

Welkom in de kaartenjungle: Soorten kaarten en hun toepassingsgebieden

Ze zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven - bedrukte kaarten in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Zij verrijken onze communicatie en maken die persoonlijker. Als wenskaart voor Kerstmis, verjaardagen of andere feestelijkheden laten we onze vrienden, werknemers en klanten zien dat we aan hen denken. De promotionele postkaart daarentegen maakt uw klanten blij met leuke kortingen en lokt hen naar het dichtstbijzijnde filiaal of naar de online shop.

Laat kaarten drukken

Ansichtkaarten worden door marketeers vaak gebruikt als zogenaamde freecards. Ze zijn openbaar vertoond in bioscopen, bars of restaurants. Als uw wilt, kunt u er een meenemen. Ze maken indruk met grappige spreuken en mooie plaatjes. Ondanks de digitalisering en de daaruit voortvloeiende mogelijkheden worden postkaarten als tastbaar reclamemedium nog vaak gebruikt voor kansspelen, wedstrijden en om adressen van klanten te genereren. In catalogi of tijdschriften kunnen ze worden losgemaakt als antwoord- of bestelkaart. Door een speciaal formaat postkaart te laten drukken kunnen bedrijven hun klanten informeren over nieuwe producten en speciale promoties. Iedereen die zijn klanten wil uitnodigen voor een aankomend evenement maakt graag gebruik van de zogenaamde save-the-date kaart. Deze wordt snel aan de muur geprikt en is dus altijd in het zicht. Dit garandeert dat de uitnodiging niet zal worden vergeten.

Gevouwen kaarten zijn perfect voor evenementen of officiële gelegenheden. Er is genoeg plaats voor een scherp design en nog ruimte voor persoonlijke woorden. Een gevouwen kaart past altijd - als bedankkaartje na een bruiloft of groot feest, als uitnodigingskaart voor diverse evenementen of als wenskaart. Ze zijn ook populair in de zakelijke sector - of het nu gaat om bonuskaarten, uitnodigingskaarten of kerstkaarten - in een aantrekkelijk ontwerp toont u uw waardering aan uw klanten.

Wenskaarten zijn in tijden van digitale verandering nog steeds belangrijk. Ze hebben een breed scala aan toepassingen. Of het nu gaat om verjaardagskaarten, doopkaarten, huwelijkskaarten of andere soorten wenskaarten, ze brengen vreugde aan de ontvanger. Zowel in de privésfeer als in de zakenwereld dienen zij om relaties te cultiveren. De afzender geeft uiting aan zijn waardering en aandacht voor de ontvanger.

Cadeaubonnen laten drukken voor een doeltreffende reclamecampagne. Cadeaubonnen kunnen individueel worden ontworpen en worden in bijna elke bedrijfstak gebruikt. Zij zijn ook zeer populair voor privégebruik. Waardebonnen zijn bijvoorbeeld geschikt als cadeau-idee voor verjaardagen of jubilea. Met cadeaubonnen kunt u niks fout doen.

Ansichtkaarten en fotokaarten hebben een fotoafdruk op de voorzijde en worden vaak verstuurd vanaf vakantiebestemmingen. Bijzonder mooie of zeldzame motieven maken de ansichtkaarten tot gewilde verzamelobjecten en dienen zo als documentatie van de hedendaagse geschiedenis.

Bijpassende producten - Hij hoort bij mij

Deze twee horen gewoon bij elkaar, envelop en gevouwen kaart. De meeste uitnodigingen en wenskaarten worden in enveloppen verstuurd. Bij uw online drukkerij printworld.com kunt u enveloppen bedrukken in de gewenste hoeveelheid. Maak uw drukwerk helemaal af door de perfecte envelop voor uw kaart te ontwerpen. Idealiter in uw eigen huisstijl. Belangrijk is dat u, om de herkenningswaarde bij de klant te garanderen, uw individuele envelop ontwerpt in de kleuren van uw bedrijf en uw logo erop laat drukken.

FAQ

U wilt unieke kaartjes laten drukken die u winstgevend kunt inzetten als promotiemiddel? Bij ons kunt u goedkoop kaartjes laten drukken en gemakkelijk online bestellen. U profiteert van een snelle verwerking van uw bestelling, een hoge kwaliteit en een klantgerichte service. Hieronder vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op per telefoon of e-mail, wij helpen u graag verder!

A5 kaarten drukken of toch A6 kaarten drukken?

Wanneer u uw kaarten bij ons laat drukken, bieden wij een breed scala aan formaten. Mogelijke formaten voor het drukken van kaarten zijn:

Voor het drukken van gevouwen kaarten kunt u bij onze kaartendrukkerij kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Welke afwerkingsopties zijn er?

Voor de afwerking van onze standaardkaarten kunt u kiezen tussen dispersielak, cellofaan mat of cellofaan glanzend, cellofaan mat met linnen reliëf, en cellofaan mat met soft-touch. Naast de visuele en haptische verbetering beschermen deze afwerkingen ook tegen invloeden van buitenaf, zoals krassen of het schuren van inkt.

Welke papierdikte moet ik kiezen voor kaarten?

Het juiste materiaal of het juiste soort papier maakt het verschil. Om een lekkere gevoelskwaliteit aan uw kaartjes te geven, kunt u kiezen uit de volgende papiersoorten - alle in hoge gramgewichten, zodat de kaart ook stabiel in de hand ligt.

Kan ik mijn kaarten laten drukken in een ander formaat?

Wij bieden ook vrije formaten voor het afdrukken van kaarten. Vertel ons gerust uw wensen, wij helpen u graag met de uitvoering en bestelling!