over printworld

Met ons online drukportaal printworld.com richten wij ons in eerste instantie op bedrijven in de drukwereld en de grafische industrie.

Dankzij ultramoderne druk- en afwerkingsmachines in combinatie met zeer efficiënte industriële vormdruk en een hoog opgeleid team met jarenlange professionele ervaring, is "printworld.com" in staat om gedrukte producten van uitstekende kwaliteit te produceren tegen gegarandeerd eerlijke prijzen.

Onze topprioriteit is maximale klanttevredenheid - daarom stellen wij onze klanten een competent team van servicemedewerkers ter beschikking en combineren wij zo de voordelen van een online drukkerij met het persoonlijke, deskundige advies van een offline drukkerij.

Voor bedrijven in de grafische industrie bieden we ook een bonusprogramma aan met extra omzetgerelateerde bonussen aan het einde van een kalenderjaar. Het bonustegoed kan te allen tijde worden uitbetaald en kan natuurlijk ook worden gebruikt om nabestellingen te verrekenen.

Om deel te nemen aan ons bonusprogramma hoeft u slechts een paar keer te klikken als u zich registreert. Binnen een werkdag nemen wij contact met u op met alle overige zaken.