Visitekaartjes gevouwen drukken

Dankzij hun vouw bieden gevouwen visitekaartjes twee keer zoveel ruimte als klassieke visitekaartjes. Gebruik de kans om uw klanten meer informatie te geven. Of het nu als afsprakenkaartje of bonuskaartje is, er zijn tal van mogelijkheden die wachten tot ze in de praktijk worden gebracht.

Serviceopties
Verzending
0
Adres 1.
Adres 2.
Adres 3.
Adres 4.
Adres 5.
Adres 6.
Adres 7.
Adres 8.

Factsheet (PDF, 100 KB)
Template (ZIP, 3 MB)

Het totale gewicht is ca. 0,3 kg.

De bestelling wordt uiterlijk op donderdag 25 juli verzonden indien vandaag besteld

Onze offerte voor u:

Prijs excl. btw19,36 EUR
plus btw (21%)4,07 EUR
Prijs incl. btw23,43 EUR

incl. verzending

Voor slechts 1,65 EUR extra ontvangt u 200 in plaats van 100 exemplaren.

Prijs wordt berekend

Aanbieding geldig bij bestellingen tot:
25-07-2024
De verdeling van de oplage over de afzonderlijke adressen is nog niet volledig


Visitekaartjes gevouwen. Dubbel zoveel aandacht.

gevouwen visitekaartjes

In tegenstelling tot het klassieke visitekaartje maakt zijn gevouwen verwant alleen al indruk met zijn open karakter. Hij is ook graag gezien bij diegenen die veel ruimte nodig hebben voor hun ontwerp en informatie. Want naast de usual suspects, zoals contactgegevens, logo of pay-off, is er ook ruimte voor andere handige gimmicks. Denk bijvoorbeeld aan een afgedrukte bonuskaart, een mini kalender of een afspraakkaartje. De enige grens aan uw creativiteit is het dubbele formaat van het standaard visitekaartje. En zelfs dat biedt genoeg ruimte voor uw ideeën.

Het gevouwen visitekaartje, de must-have voor individualisten?

Soms is het nuttig om een potentiële klant wat extra informatie mee te geven. Een kleine routebeschrijving naar uw bedrijf of promotionele afbeeldingen of een spannende pay-off, groot afgebeeld op de voorzijde, kunnen nieuwsgierigheid opwekken en de klant verleiden tot een aankoop. Of wilt u met een bonussysteem graag uw klanten aan u binden? Laat dan simpelweg een bonuskaart afdrukken op de achter- of binnenzijde van het kaartje. U bent op zoek naar meer inspiratie. OK, wat dacht u hiervan? U kunt uw gevouwen visitekaartje ook combineren met een afspraakkaartje. Dit heeft als extra voordeel dat u bij de klant in de portemonnee zit of aan het prikbord hangt en dus altijd in beeld bent.

Klap mij open en lees de FAQ's van de "visitekaartjes gevouwen".

Welke formaten en pagina-oriëntaties zijn er mogelijk?

Afhankelijk van uw voorkeur en de toepassing van het kaartje biedt uw online drukkerij printworld.com 2 formaten aan. Dit zijn de gesloten formaten 85 x 55 mm en 90 x 50 mm, zowel staand als liggend. Daardoor is het kaartje op heel veel manieren in te zetten.

Voor welke toepassing zijn de gevouwen visitekaartjes het meest geschikt?

Naast zijn "klassieke" functie als visitekaartje kan hij voor heel veel toepassingen worden ingezet. Het formaat maakt hem bijvoorbeeld geschikt als:

  • Afspraakkaartje
  • Mini kalender
  • Naambordje
  • Reserveringsbordje
  • Bonuskaart
  • Tafelbordje

Wat hoort er op een gevouwen visitekaartje te staan?

Bedrijfslogo, adres en contactgegevens zijn de belangrijkste en die mogen natuurlijk niet ontbreken. Maar daarnaast kunt u ook allerlei andere informatie toevoegen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een overzicht van de services die u aanbiedt, een pakkende pay-off, of een QR-code waarmee uw klant direct naar uw website, aanbieding of een klantomgeving wordt geleid.

Op wat voor papier kan ik mijn gevouwen visitekaartje het beste laten drukken?

Voor een goed stevig kaartje is 300 grams papier zeer geschikt. De papiersoort is hier van onderscheidend belang: glanzend mc-papier geeft de kleuren intens weer en heeft een glanzend effect, maar kan soms wat reflecteren: mat mc-papier wordt vaak gezien als stijlvol en natuurlijk, maar die geeft de kleuren weer wat minder intens weer.