Roll-up banners bedrukken

Vergroot uw reclamesucces met onze hoogwaardige roll-up banners! Flexibel, indrukwekkend en gemakkelijk te hanteren. Bestel nu en presenteer uw boodschappen op beurzen, evenementen en in de detailhandel. Succesvolle marketing was nog nooit zo eenvoudig!

Roll up banners


Roll-up - De allerdaagse klassieker in reclametechnologie

Men ziet ze op beurzen, evenementen of in de detailhandel - roll up banners. Ze zijn een populaire marketingtool om uw merk, producten of diensten effectief te presenteren en onder de aandacht te brengen. Dankzij hun indrukwekkende formaat en gebruiksgemak bieden ze u een flexibele oplossing om uw boodschappen gericht te communiceren en potentiële klanten te inspireren. Ontdek nu onze hoogwaardige roll up banners en bestel nog vandaag!

Veelzijdige formaten en hoogwaardige materialen voor uw individuele behoeften

Formaten die uw presentaties in het juiste licht zetten

Onze Roll Up Banners zijn verkrijgbaar in verschillende formaten om aan uw individuele eisen te voldoen.

Rollup Premium (links), Rollup Basic (midden), Rollup Classic (rechts)

Roll-Up Basic - De budgetversie voor korte projecten
De Rollups Basic zijn verkrijgbaar in de formaten 85 x 200 cm en 100 x 200 cm. Deze formaten zijn ideaal om uw bedrijf te presenteren op evenementen of om de zichtbaarheid van uw merkboodschap te vergroten op het verkooppunt.

Roll-Up Classic - Het instapmodel voor regelmatig gebruik
Met de Rollups Classic heeft u de keuze uit de formaten 60 x 200 cm, 85 x 200 cm, 100 x 200 cm en 150 x 200 cm. Dankzij deze varianten is er een nog groter presentatieoppervlak en dus meer flexibiliteit als het gaat om het effectief presenteren van de reclameboodschap.

Roll-Up Premium - Als de maat belangrijk is
Met de formaten 85 x 215 cm en 100 x 215 cm bieden de Rollups Premium u net dat beetje meer hoogte om boven de rest uit te steken. Met deze formaten tilt u uw presentaties naar een hoger niveau en maakt u een blijvende indruk op uw doelgroep.

Materialen die kwaliteit en duurzaamheid garanderen

Onze Roll Up Banners zijn gemaakt van hoogwaardige materialen - een zeer goede kwaliteit en duurzaamheid zijn gegarandeerd. U kunt kiezen uit de volgende materialen om aan uw individuele eisen te voldoen:

PVC frontlit 500g - Het robuuste zeil voor alle weersomstandigheden
Dit robuuste zeil is perfect voor binnen en buiten gebruik. Het biedt een glad oppervlak dat afbeeldingen en tekst haarscherp weergeeft. Het is slijtvast, weerbestendig en gemakkelijk schoon te maken, waardoor het een lange levensduur heeft. Het materiaal voldoet aan brandveiligheidsklasse B1 "vlamvertragend" en is gecertificeerd volgens DIN 4102.

Polyesterdoek 280 g – Het lichtgewicht
Dit materiaal is bijzonder licht en toch duurzaam. Het heeft een matte textuur die reflecties voorkomt en zo de leesbaarheid van je reclameboodschap positief beïnvloedt. Een echte blikvanger, met een bijzonder stijlvolle uitstraling. De polyester stof is kreukvrij en gemakkelijk te vervoeren, waardoor het de ideale keuze is voor reizen en frequente verplaatsingen.

195 µm PP-folie – Hoogwaardige weergave van motieven
Deze folie is bijzonder flexibel en kan gemakkelijk worden verwerkt. Dankzij de helderwitte en satijnachtige afwerking reflecteert het weinig en zorgt het voor een briljante kleurweergave van afbeeldingen en tekst. De PP-folie heeft een zilvergrijze achterkant die voorkomt dat de achtergrondverlichting doorschijnt. De displayfolie is gemaakt van 100% krasbestendig polypropyleen - het is PVC-vrij en recyclebaar.

Onze Roll Up Banner behuizingen: Stabiliteit en eenvoudige bediening

Onze Roll Up Banners worden geleverd in hoogwaardige aluminium kisten die stabiliteit en bescherming bieden.

FAQ - Het belangrijkste in het kort

In welk formaat kan ik Roll Up Banners laten drukken?

Roll Up Banners zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, waarbij de standaard hoogte 200 cm is en dus ideale zichtbaarheid garandeert. Naast de klassieke formaten 85x200 cm, 100x200 cm, 60x200 cm en 150x200 cm kunt u bij printworld.com ook de premium variant bestellen met een hoogte van zelfs 215 cm. Overtref de concurentie met de formaten 85x215 cm en 100x215 cm - want soms is grootte wel degelijk belangrijk.

Kunnen de roll-ups en het systeem ook afzonderlijk worden besteld?

Ja, bij de varianten Rollups Classic en Rollups Premium kunt u de rollup banner en de behuizing apart bestellen. Dit bespaart niet alleen grondstoffen, maar stelt u ook in staat om uw campagnes individueel en snel te wijzigen en zo flexibel te reageren op verschillende omstandigheden.

Kan de Roll Up Banner ook buiten worden gebruikt?

Onze Roll Up Banners zijn voornamelijk ontworpen voor binnengebruik en zijn ideaal voor beurzen, evenementen en verkooppunten. Als u echter besluit om ze buiten te plaatsen, moet u ervoor zorgen dat het systeem voldoende stabiliteit heeft en dat de banner idealiter is gemaakt van het PVC frontlit.

Hoe worden Roll Up Banners opgebouwd?

De montage van roll up banners is net zo eenvoudig en ongecompliceerd als het transporteren ervan. Gedetailleerde informatie hierover vindt u in onze factsheets, die u stap voor stap laten zien hoe de montage in zijn werk gaat.

Tip: Na verloop van tijd kan de veerkern van de roll-up zijn spanning verliezen. Als de banner niet meer helemaal tot aan de klemstang in de cassette wordt getrokken, kan de veerspanning eenvoudig worden hersteld. De procedure die hiervoor nodig is, is ook te vinden in het gegevensblad dat gedownload kan worden via de productconfiguratie.

Wat zijn de voordelen van Roll-ups?

Roll Up Banners bieden verschillende voordelen. Ze zijn gemakkelijk te vervoeren, snel op te zetten en flexibel te presenteren. Hun indrukwekkende formaat trekt de aandacht en helpt u om uw boodschap duidelijk en effectief over te brengen. Dankzij de verwisselbare banners kunt u uw reclameboodschappen flexibel aanpassen en afstemmen op verschillende evenementen. Dankzij de hoogwaardige materialen en stevige omhulsels garanderen Roll Up Banners een lange levensduur en zijn ze daarom een duurzame investering voor uw bedrijf.

Hoe krijg ik diepzwarte elementen op mijn roll-ups?

Zwart is niet altijd zwart. Over het algemeen raden we aan om kleinere elementen en tekst in 100% zwart te printen om lelijke flitsen en/of onscherpe tekst te voorkomen. Wat logisch is voor handzaam reclamemateriaal zoals brochures en flyers, geldt niet voor doorlatende materialen zoals ons polyesterdoek en andere materialen voor roll-ups en grote banners. In dit specifieke geval raden we aan diepzwart (C=60/M=40/Y=20/K=100) te gebruiken om een betere verzadiging en contrast te krijgen en zo de leesbaarheid op afstand te verbeteren.

Waar wacht u nog op? Bestel uw persoonlijke roll-up banners vandaag nog en zet uw product, dienst of bedrijf in de schijnwerpers. Onze hoogwaardige roll ups bieden u de flexibiliteit en kwaliteit die u nodig hebt voor succesvolle marketingcampagnes.